Fosroc

Air Force Akademi, Indien

Air Force hangar med Fosroc anti-statisk gulvsystem.

PROJEKT 

Luftvåbenakademiet ligger i Dundigal, Indien, strækker sigt over et areal på over 2.800 hektar og bliver brugt til at træne kadetter fra alle afdelinger på et sted. Det vedrører træning til de flyvende, tekniske og jordbaserede værnepligtige samt officerer fra den indiske hær.

Akademiet har seks hangarområder, der hver er ca. 2200 m2. Fosroc blev involveret i projektets første fase med opgradering af tre af de seks hangarer ved primært at dække gulvets ujævnheder med et epoxyunderlag.  

LØSNING 

Lufthangargulve har særlige krav og specifikationer. Uanset om det er i en vedligeholdelseshangar, brændstofhangar eller opbevaringshangar, skal gulvene opfylde krævende ydeevneegenskaber, som bidrager til at fremme effektiviteten og sikkerheden.

Fosroc blev involveret i projektets første fase med opgradering af tre af de seks hangarer ved primært at dække gulvets ujævnheder med et epoxyunderlag.

Fosroc leverede et anti-statisk gulvsystem, et flerlags selvnivelleringssystem med en perfekt overfladefinish, der reducerer elektriske ladninger og skabe en anti-statisk overflade. Systemet anvendes til at beskytte følsomme elektroniske komponenter og kan modstå de hårdeste miljøer, giver højere slidstyrke og skridsikkerhed.

FORDELE

Det succesfuldt udført anti-statiske gulvsystem giver et kompatibelt, højtydende, konstant anti-statisk miljø til flyopbevaring, til stor tilfredshed for den operationelle afdeling af akademiet.

Løsningsspecifikationerne og produkterne til projektet, blev leveret og installeret uden problemer, samtidig med at kundens behov blev opfyldt.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit