Fosroc

Al Maktoum International Airport, Dubai

Bygget syd for byen strækker Al Maktoum International Airport sig over et areal på 220 km2 og er den største andel af Dubai World Central.

PROJEKT

Bygget syd for byen strækker Al Maktoum International Airport sig over et areal på 220 km2 og er den største andel ​​Dubai World Central (DWC), et planlagt bolig-, kommerciel og logistik kompleksprojekt.

Lufthavnen åbnede den 27. juni 2010 for lastoperationer efterfulgt af passagerflyvninger i oktober 2013. I øjeblikket opererer der kun en håndfuld flyselskaber ud fra Al Maktoum International Airport med hensyn til passagertjenester. Efter færdiggørelsen af ​​DWC vil Al Maktoum International Airport blive verdens største lufthavn med fem baner og en kapacitet på 160 millioner passagerer og 12 millioner tons last om året.

LØSNING

Klienten krævede et højtydende og kulbrintebestandigt fugemasse mellem ekspansionsfugerne på flyforpladserne og tilhørende taxaveje. Fosroc anbefalede Colpor 200 som den bedst egnede løsning for klienten, da den er holdbar i barske vejrforhold som i Mellemøsten og har en lang levetid, hvilket vil reducerer vedligeholdelsesomkostningerne væsentligt.

FORDELE

Fosroc gav ikke kun kunden en løsning, men kombinerede den med teknisk support og træning, der sparer penge og tid for kunden.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit