Fosroc

Al-Turki Business Park, Saudi Arabien

Al-Turki Business Park er et af de mest prestigefyldte kontorkomplekser i Dhaharn City.

PROJEKT

Al-Turki Business Park er et af de mest prestigefyldte kontorkomplekser i Dhaharn City. Det omfatter en 14-etagers ultra-moderne tårnbygning og en blok af ti bygninger kaldet ”The Lofts".

Kælderen, som er i 2 plan, består af en 16.000 m2 stor parkeringskælder og tre betonbeholdere, der vil holde komplekset forsynet med rindende vand. En af de største bekymringer med disse sammenhængende bygninger, parkeringskælderen og vandtankene, var for det første at give gulvet en trafikstærk overflade og beskytte vægge fra køretøjers udstødningsgasser og for det andet at sikre effektiv vandtætning.

Kendt for vores omfattende vandtætnings- og betonbeskyttelsesløsninger blev Fosroc konsulteret, og det foreslåede system blev favoriseret på grund af dets anvendelighed og holdbarhed.

LØSNING 

For at opnå vedvarende vandtætningsbeskyttelse af tankene, blev der anvendt et vandbelægningssystem med dobbeltforing. Systemet skulle være kompatibelt med rindende vand og bestod af Nitocote CM210 elastomer/cementbaseret belægning og Proofex OGP termoplastisk polyolefinmembran, der blev lagt som et loose-fit "tank-in-tank" foringssystem.

Gulvet i parkeringskælderen blev malet med 500 μm slidbestandigt epoxy-polyurethanbaseret Nitoflor EPU100, og væggene med anti-karbonatisering belægningssystem Dekguard E2000, som er diffusionsåben, hvilket tillader vanddampe akkumuleret i konstruktionen at fordampe. Med det flotte udseende og forskellige farver af belægningen fremstår parkeringskælderen med en fantastisk flot finish.

FORDELE

Før den officielle åbning af komplekset blev der udført forskellige kvalitetssikringstests, herunder oversvømmelsestests for tankene, for at sikre vandtæthed; da det udviste succesfulde resultater, bekræftede klienten, at disse to konstruktioner var sikret med et effektivt beskyttelsessystem, der ville give ham ro i sindet.

De løsninger, som Fosroc leverede til de to konstruktioner, var omkostningseffektive og fokuserede både på langsigtet holdbarhed, teknisk kompatibilitet og praktisk anvendelighed. Desuden blev Fosroc’s servicekvalitet meget værdsat af projektkonsulenten, og som han beskriver det "Altid var klar med pålidelige løsninger til hans problemer."

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit