Fosroc

Almerimar vandreservoir, Spanien

Projektet involverede forbedring og reparation af reservoiret Almerimar der levere drikkevand til befolkningen i kystbyen El Ejido (Almeria).

PROJEKT 

Projektet involverede forbedring og reparation af reservoiret Almerimar der levere drikkevand til befolkningen i kystbyen El Ejido (Almeria).

Reservoiret, der med en kapacitet på 13.000 kubikmeter, blev påvirket af en stor revne, der forårsagede progressiv korrosion og oxidation af de konstruktive elementer. Ejeren krævede, at reparation og vandtætning af reservoiret skulle udføres på kort tid. 

LØSNING 

Asyma, S.L og entreprenør Detyse S.L, der har specialiseret sig i projekter til vandtætning, konstruktionsreparationer og industrigulve, henvendte sig til Fosroc for at gennemføre dette projekt på grund af deres erfaring og tillid til produkterne.

Renderoc SFBD var den konkrete cementbaseret genetableringsmørtel man valgte til den specifikke reparation af reservoiret og udførelse af hvælvingen. Til vandtætning valgte de Nitocote CM660, en fleksibel cementbaseret vandtæt belægning, der er velegnet til offentlig vandforsyning. Ud over fordelene ved at anvende disse produkter ved mekanisk sprøjtning, var de andre egenskaber for produkterne ideelle til dette projekt. 

FORDELE

Den konstruktionsmæssige forbedring ved reparation med Renderoc SFBD og vandtætning med Nitocote CM660 sikrede et højt kvalitetsresultat for projektet.

Både Renderoc SFBD og specielt Nitocote CM660 er meget nemme at anvende ved sprøjtning, så klienten kunne øge den daglige udførelse for at opfylde tidsfristen, aftalt med ejerne.

Arbejdsmetoden var både omkostningseffektiv og økonomisk for kunden, da den reducerede arbejdsomkostningerne væsentligt og opnåede tilfredsstillende resultater, anerkendt af ejerne.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit