Fosroc

Ascot væddeløbsbane, UK

£ 200 millioner ombygning af Ascot væddeløbsbane.

PROJEKT

Marts 2005 begyndte opførelsen af ​​£ 200 millioner ombygning af Ascot væddeløbsbane. Projektet, der blev gennemført af arkitekten HOK sport og hovedentreprenør Laing O'Rourke, var et af ​​de mest ambitiøse af sin art i Europa.

Projektets hovedattraktion var en 45.000 personers stor tribune, inklusiv et indre, naturligt oplyst galleri med en ny paradering bag hovedpodierne. Med en planlagt genåbning den 27. maj 2006 blev en præfabrikeret modulkonstruktion valgt til at øge byggeriets hastighed.

Med en størrelse på 350 x 40 meter, vil den nye tribune have plads til 45.000 tilskuer, herunder 300 private loger. Som følge heraf krævede tribunen og de øvrige gangarealer en robust fugemasse der kunne modstå den store mængde trafik af fodgængere.

LØSNING 

Fosroc arbejdede tæt sammen med designteamet for at sikre, at den bedste systemløsning blev valgt.

I henhold til specifikationen blev fugerne på tribunen og paraderingen fuget med Fosroc's Nitoseal MS300, 1-komponent gulvfugemasse. Omkring 10.000 lineære meter Nitoseal MS300 blev anvendt som en del af en dobbeltforsegling. Fugestørrelserne var 20 mm x 20 mm. På grund af fugemassens høje modul og bevægelseskapacitet blev Nitoseal MS300 brugt til alle trafikerede betonfuger på tribunen, for at sikre en robust vandtæt fuge.

For at opfylde kravene til brandsikkerhed blev fugerne derefter dobbeltforseglet med Fosroc’s Flamex S 1-komponent brandhæmmende siliconefugemasse. Flamex S er brandklassificeret op til 4 timers modstand, testet iht. BS476 Del 22: 1987 (ISO 834).

Derudover blev 5000 lineære meter Thioflex 600 påført på de øvrige gangarealer ud om banen for at sikre en robust vandtæt forsegling og minimere muligheden for revner.

Foruden fugemasser leverede Fosroc Nitobond SBR til gulvbelægningen i hovedbygningen. Gulvene i toilettet blev også behandlet med Fosroc-produkter. Igen blev Nitobond SBR brugt, på den hærdede betonoverflader, efterfugt af et slidlag med Cemtop. Hver af de otte 12m x 4m toiletfaciliteter fik en 10mm tyk belægning af Cemtop for at give et jævnt, stærkt underlag, der kunne modstå kontinuerlig fodtrafik.

Cemtop blev også brugt til at udjævne overfladen af ​​hovedbygningen, hvor der var opstået pudling under udførelsen af konstruktionen.

Lidt væk fra hovedbygningen blev Fosroc-produkter brugt i en anden større ombygning. Ascot væddeløbsbane var tidligere delt af to veje. Dette blev set som en stor fejl på den gamle bane, da heste ikke bryder sig om at løbe over den kunstgræs, der var udlagt på vejene på væddeløbsdagene.

For at løse dette, blev der konstrueret to viadukter for at skjule vejene. Fosroc’s Conbextra BB cementbaseret grout blev brugt til viadukterne, der førte til den nye væddeløbsbane. Disse blev konstrueret med vægge og dækket med armeret betondæk, over hvilket der blev lagt et uafbrudt spor af græs.

FORDELE

Fosroc leverede en samlet løsningspakke, der resulterede i forlængelse af konstruktionens levetid. 

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit