Fosroc

Burj Al Arab Dubai, UAE

Designet til at ligne et bølgende sejl - en af de mest fascinerende og majestætiske konstruktioner i verden, svæver Burj Al Arab med en højde på 321 m, der dominerer Dubai’s kystlinjen.

PROJEKT

Designet til at ligne et bølgende sejl - en af ​​de mest fascinerende og majestætiske konstruktioner i verden, svæver Burj Al Arab med en højde på 321 m, der dominerer Dubai’s kystlinjen. Dette all-suite-hotel ligger på en kunstig ø 280 m ud fra Jumeirah-stranden og er forbundet med fastlandet via en privat buet bro.

Fosroc blev tildelt kontrakten for levering af vandtætningsdelen, der matchede de unikke konstruktionsudfordringer i dette nøgleprojekt.

LØSNING

Ved at arbejde sammen med projektentreprenører og konsulenter, identificerede Fosroc produktkombinationerne, der ville give optimal ydelse i et miljø, der var menneskeskabt og omgivet af vand.

Blandt et utal af byggetekniske udfordringer skulle der tages hensyn til udvælgelsen af betontilsætningsstoffer og produkter til at levere omfattende løsninger på centrale områder som vandtætning og pælehoveder.

Mere end 100.000 m3 beton blev anbragt på stedet via en lodret statisk pumpe op til 220 m høj, med en yderligere 30 m linje, som blev anvendt vandret på hver etage - kun de sidste 2 meter af 250 meter linjen var fleksible. Pålideligheden og nøjagtigheden blev således forbedret, og spild reduceret.

Conplast SP 432MS og Conplast SP430 var superplastificeringsmidlerne, der opfyldte specifikationen for betonen og i sidste ende blev 300.000 liter Conplast SP432MS og 100.000 liter Conplast SP432 anvendt.

Vandtætningsmembransystemet bestod af to lag Proofex GPX, 1,6 mm selvklæbende membran og Proofex Protection Board. Vandtætningen blev påført som en positiv isolering på konstruktionsvæggen og under betonfundamentet.

FORDELE

Burj Al Arab er et af de vigtigste vartegn i Dubai og i UAE. I betragtning af de hårde klimaforhold og de standarder, der er fastsat for at opnå beton af høj kvalitet, har de anvendte additiver ikke kun opfyldt kundens forventninger, men oversteget dem.

Udover at opfylde kravene til styrke, gav de en samlet løsning på permeabilitet og vandabsorptionskrav, hvilket resulterede i forlængelse af levetiden til konstruktionen.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit