Fosroc

C340 Crossrail, UK

C340 Victoria Dock-projektet i det østlige London er en del af det større Crossrail byggeprojekt.

PROJEKT 

C340 Victoria Dock-projektet i det østlige London er en del af det større Crossrail byggeprojekt. Projektet krævede at en 320 meter lineær tunnel skulle være vandtæt før en ny station blev bygget.

Crossrail er Europas største infrastrukturprojekt til en værdi af 16 mia. Strækningen fra Maidenhead og Heathrow i vest, over til Shenfield og Abbey Wood i øst, dækker den nye jernbane over 100 km spor inklusiv 21 km nye dobbeltsporede jernbanetunneller og ni nye stationer. For at forbedre rejsetiderne igennem London, for at lette trafikbelastningen og tilbyde bedre forbindelser, ville Crossrail ændre den måde, hvorpå folk rejser rundt i hovedstaden og giver en god arbejdsmulighed for det nye Fosroc UK-jernbaneteam.

LØSNING 

I løbet af de seneste 12 måneder har Fosroc UK fokuseret deres indsats på specialiserede markedssektorer, herunder jernbane. Jernbaneteamet kontaktede projektlederne på Victoria Dock i begyndelsen af ​​2013. Ved indledende møder blev der fremvist hele Fosroc’s sortiment for vandtætning, og dette førte til møder med designteam og præsentationer til kunden Crossrail, der fremlagde vores tilbud. Fosroc UK brugte sit meget erfarne salgs- og tekniske personale til at producere en vandtætningsløsning ved hjælp af Supercast PVC profiler og Supercast SW hydrofile vandtætningsstrimler. Materialet, herunder specielle vinkler, blev håndlavet på vores fabrik i Tamworth og bestod testningen af Crossrail Approval Team og materialet, anvendt på C340, har siden været godkendt til brug på andre jernbaneprojekter.

FORDELE

En afgørende faktor for at Fosroc UK vandt dette projekt var, det fokus som den nye jernbanesektor havde haft på projektet og den unikke måde Fosroc UK kunne styre et projekt fra design til installation på stedet. Nogle af detaljetegningerne, udarbejdet af den tekniske afdeling, har været unikke for et projekt som Victoria Dock. Ud over dette, var det også den direkte support på stedet som jernbaneteamet tilbød entreprenørfirmaet Lorclon. Holdet lavede en række kurser, herunder fuld træning af de materialer og udstyr, der var krævet ved brug. 

Marcin Nowak, projektleder for Taylor Woodrow har udtalt ''Fosroc-brand er altid med i mine overvejelser på grund af kvaliteten der følger med på både materiale og dokumentation.''

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit