Fosroc

Air line Cable Car, UK

Dette komplekse projekt involverede trækning af 50 mm stålkabler mere end en kilometer mellem 96 meter høje ståltårne.

PROJEKT 

Dette komplekse projekt involverede trækning af 50 mm stålkabler mere end en kilometer mellem ​​96 meter høje ståltårne. Kablerne har 34 kabiner, der hver kan transportere 10 passagerer, og sørger for lavenergisk, hurtig, direkte og fuldt tilgængelig forbindelse, der forbinder Greenwichhalvøen og O2 med Royal Victoria Docks og ExCeL. 

LØSNING 

I stedet for at bygge sænkekasser borede entreprenøren pæle med en diameter på 1.8 m ned i flodlejet. Fosroc's Conbextra UW blev specificeret til grouting af i betonpælene, især hvor der var tidevandsbegrænsninger, og støbningen skulle udføres under meget våde forhold eller under vand. Conbextra UW kan hældes i under vand og afviser effektivt vand, når det støbes. Materialet udvides for at sikre svindkompensation, og vil derfor ikke miste cement på grund af "udvaskning".

Brugen af ​​Conbextra UW sikrer en meget høj kvalitet af beton, der skal støbes, hvilket giver den ønskede arkitektoniske finish. Da pælene var på plads, skulle tårnets nederste del påmonteres næsten med det samme, hvilket betyd, at den tidlige trykstyrke i Conbextra UW var en anden kritisk betingelse. 

FORDELE 

I første omgang betød den foreslåede byggemetode og program, at svævebanen ikke var i drift til slutningen af ​​sommeren. Fosroc’s Conbextra UW var en integreret del af succesen med den vedtagne pæle-teknik. Denne tilgang til projektet afkortede projektet med 6 uger. Dette har bidraget til at sikre, at projektet afsluttede forud for tidsplanen og var på plads for at bistå i logistik med at arrangere OL i London 2012.

Conbextra UW har enestående styrke, holdbarhed og sikrer tårnene i årtier fremover. The Emirates Airline London Cable Car er ikke kun en populær turistattraktion, men sørger for vigtig infrastruktur til Londons transportbehov.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit