Fosroc

Emirates Stadium, UK

Fosroc’s rolle i dette project var levering af fugemasse til tribunerne på hele stationen med en projektværdi på £ 390 mio.

PROJEKT 

I februar 2004 begyndte Sir Robert McAlpine opførelsen af ​​et helt nyt station med en kapacitet på 60.000 for Arsenal Football Club. I juli 2006 åbnede stadionet i Ashburton Grove, North London som Emirates Stadium, to uger før tid og inden for budgettet.

Fosroc’s rolle i projektet var levering af fugemasse til tribunerne på hele stationen med en projektværdi på £ 390 mio.

I tæt samarbejde med entreprenør og fugemassemontøren leverede Fosroc en løsning ved hjælp af serien af højtydende konstruktionsfuger. 

LØSNING 

Dilatationsfugerne i de store præfabrikerede enheder, der udgør tribunen, blev fuget med 15.000 m Nitoseal MS300. Derefter blev 60.000 m Flamex S, brandhæmmende fugemasse, anvendt i tribunefugerne for at give brandmodstand.

Nitoseal MS300 er særligt velegnet til denne udførelse på grund af fugemassens høje modul og fremragende bevægelsesfaktor (Butt joint 25%, lap joint 50%).

Det er også en akustisk fugemasse, der reducerer støjniveauet under tribunen og i forplejningsområderne. 

FORDELE 

Som en 1-komponent, primerfri fugemasse kan Nitoseal MS300 påføres hurtigt, med en væsentligere hurtigere påføringstid end et 2-komponentprodukt. Nitoseal MS300 kan tåle fodtrafik efter 24 timer og tung trafik efter 4 dage, hvilket betyder at arbejdet på stedet kan minimeres.

Samarbejdet mellem Fosroc og Fastglobe betød en løsning, der gjorde det muligt at opbygge dette storslåede stadion til tiden, inden for budgettet.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit