Fosroc

Hali dæmning, Saudi Arabien

Hali dæmningen er en gravitationsdæmning på Wadi Hali omkring 14 km øst for Keyad i Makkah-provinsen i det sydvestlige Saudi Arabien.

PROJEKT 

Hali dæmningen er en gravitationsdæmning på Wadi Hali omkring 14 km øst for Keyad i Makkah-provinsen i det sydvestlige Saudi-Arabien. Dæmningen har mange formål, som f.eks. oversvømmelseskontrol, og kommunalt kunstvandingsforsyning. Dæmningens reservoir har en samlet opbevaring på 249.860.000 m3, hvilket gør den til den næststørste i landet efter King Fahad Dæmning.

Dæmningen er 384 m i længden, 71 m bred i bunden og 8 m bred i toppen.

Dæmningen blev bygget mellem 2003 - 2009 af Al-Dakheel Contracting Company. Den ejes og drives af Ministry of Water and Electricity. 

LØSNING

Fosroc-teamet bistod entreprenørerne fra projektets begyndelse og udførte alle de påkrævede betonforsøg. Fosroc’s produkter hjalp klienten med at opnå de høj kvalitetskrav, der startede ved første fase med Supercast Waterstop, Rearguard S og belægning med Nitobond EP, Nitoproof 10 sammen med mere end en halv millioner liter Fosroc-additiver. 

FORDELE

Klientens fordel var, at kunne indgå kontrakt med en enkelt udbyder, for de forskellige typer konstruktionskrav, hvilket gav en økonomisk løsning, der kunne anvendes hurtigt og til de krævede specifikationer.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit