Fosroc

Trafireret vejkryds, UAE

Tilføjelse af fire vejbaner til brokonstruktion i Sharjah, UAE.

PROJEKT 

Sh. Mohd Bin Zayed-vejen i Sharjah ved National Paint rundkørsel er i øjeblikket under opførelse med fire vejbaner, der skal tilføjes til et knudepunkt. Projektet i Sharjah, som koster næsten Dh1 milliarder er opdelt i tre faser og dækker en trækning på cirka 9 kilometer.

Trafikoverbelastning i National Paint rundkørsel i Sharjah vil være fortid, når Ministry of Public Works fornyer det med yderligere to baner i hver retning ved knudepunktet.

LØSNING 

For ekspansionsfugerne i broen, som tager en stor belastning på grund af kontinuerlig overkørsel af lette og tunge køretøjer, har Fosroc specificeret et fuldt system, bestående af et stærkt og fleksibelt materiale, som let kan fylde ekspansionsfugerne og tillade bevægelse i fugerne.

Nitomortar S til re-profilering. Dertil Nitomortar TS til overgangsfuger og Colpor 200 fugemasse (med Primer 20), der blev brugt til opfyldning af bolthuller i broens (gummimodulære) ekspansionsfuger blev også specificeret. Alle tre produkter blev godkendt over andre konkurrerende produkter og anvendt. 

FORDELE

Trafikbelastning blev lettet ved projektets gennemførelse. Ministry of Public Works og PARSONS Overseas var meget tilfredse med vores produkter og site-tjeneste, da rundkørslen ligger på hovedforbindelsen fra Sharjah og Abu Dhabi.

Arbejdet blev fuldført inden for tidsplanen, fordi Fosroc leverede en komplet ingeniørløsning til de modulære gummibro-ekspansionsfuger med eksperttilsyn og rådgivning på stedet.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit