Fosroc

Jeddah Islamic Port, Saudi Arabien

Travleste havn i Saudi-Arabien. Et omfattende reparationssystem var nødvendigt for at reparere den beskadigede beton og sikre, at korrosionsproblemerne ikke ville vende tilbage.

PROJEKT

Siden opførelsen i 1976 er den islamiske havn i Jeddah blevet den travleste havn i Saudi-Arabien. Korrosion forårsaget af chloriderne i havmiljøet påvirker dog stålforstærkningerne. Et komplet reparationssystem var nødvendigt for at reparere den beskadigede beton og sikre, at korrosionsproblemerne ikke ville vende tilbage. Marinereparationer er en udfordring, især når de foregår i eller under tidevandsniveauet. Afsluttende reparationer er udsat for kraftige mekaniske påvirkninger forårsaget af fragt- og godshåndteringsprocessen. 

LØSNING 

Fosroc leverede en komplet løsning til reparationsprocessen. Over 16.000 enheder af Galvashield CC blev brugt til at styre korrosionen af ​​forstærkningen. Højstyrke grouts og mørtler, kombineret med klæbende og korrosionshæmmende primer, blev brugt til at reparere over og under vandlinjen. Små revner blev fyldt ved hjælp af epoxymørtel Nitomortar TC2000.

Omarbejdning af betonområder blev foretaget ved anvendelse af Conplast SP470 superplastificeringsmiddel. Molerne blev derefter beskyttet med Nitocote EPU, en epoxy polyurethan belægning, der giver en fleksibel beskyttelse mod kloridindtrængning, UV og bakterievækst. Fugerne blev fuget med Nitoseal MS600.

FORDELE

Det komplette system til reparation og korrosionsbeskyttelse vil give reparationsposten en designlevetid på 15 år. Et integreret korrosionsforebyggende system vil være langt mindre modtageligt for mekanisk beskadigelse under brug. Det integrerede system sikrer, at alle valgte materialer er kompatible.

Det var vigtigt for klienten og entreprenøren, at projektet var pålagt nul forsinkelse under implementeringen. Kvaliteten og holdbarheden af ​​det valgte materiale sikrer, at den næste reparationscyklus ikke kommer før om mange år.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit