Fosroc

José Mª Mendiola, Spanien

JM (José Mª Mendiola, S.A), et firma, der arbejder tæt sammen med industrikøretøjssektoren, der designer og udarbejder reservedele i store målestok.

PROJEKT 

Hovedforespørgslen ved dette projekt var at levere en forbedret understøttelse til det dyre præcisionsmaskineri under et udvidelsesarbejdet hos JM (José Mª Mendiola, S.A), et firma, der arbejder tæt sammen med industrikøretøjssektoren, der designer og udarbejder reservedele i store målestok.

I betragtning af designet og de særlige egenskaber til dette omfattende forankringssystem, tøvede klienten ikke med at kontakte Fosroc, pga. af tidligere samarbejdssucces og vores omfattende erfaring inden for teknisk udvikling af mørtel og praktisk rådgivning. 

LØSNING 

Conbextra GV08 blev anbefalet på grund af den betydelige lagtykkelse og volumen ved ​​de mange forankringssystemer og de mekaniske krav.

Vanskeligheden opstod i det store antal understøbningspunkter, som yderligere blev forværret af det reducerede område der var tilgængelig, til at hælde produktet i. Applikatoren blev forsynet med en tragtdispenser, der var specielt designet til at tilpasse sig strømmen af ​​forskellige partikelstørrelser afhængigt af hvad der blev brugt, da Conbextra GV og Conbextra MF både blev brug ved variable, men også ensartede lagtykkelser. 

FORDELE

Understøbning på stedet blev begunstiget af den fremragende flydeevne og det store kontaktniveau med Conbextra Grouts og med de tidlige og endelige styrker, der gjorde det muligt for installatørerne hurtigt at kunne nivellere maskinen.

Kunden har endnu engang set deres produktionsplanlægning opfyldt, og vigtigere endnu er, at de dyre investeringer i nye ressourcer i hans firma blevet styrket.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit