Fosroc

Koradi varmekraftværk, Indien

Koradi varmekraftværk ligger i det nordlige Indien og er spredt over et område på 30.337 km2.

PROJEKT 

Koradi varmekraftværk ligger i det nordlige Nagpur Maharashtra, Indien og er spredt over et område på 30.337 km2. Maharashtra State Power Generation Company Limited (MahaGenco), et datterselskab af Maharashtra Government var klienten og Lanco Infratech Ltd entreprenør. Under konstruktion af NDCT (Natural Draft Cooling Towers) blev betonudlægning ved søjlerne til luftspjældpladerne og tappemaskine (betonklasse M50) forstyrret, på grund af vibrationer. Som følge heraf blev lagene på søjlerne ujævne, og på nogle steder blev armeringen udsat. Dette udgjorde en fare for betonens stabilitet. 

LØSNING 

Det var en reel udfordring for Fosroc at tilbyde løsningen. Lanco ønsker at undgå, at denne fejl blev opdaget af deres klient. Derudover var der ikke plads til udfyldning af hullerne på grund af pladsbegrænsning. På baggrund af ovenstående faktorer foreslog vi, at de skulle anvende karbonfiberindpakningssystem. Efter gennemgribende designproces i henhold til ACI 440-2R blev vores Nitowrap EP (CF) 450, med en vægt på 450 gsm og trækstyrke på 4900 N/mm2, anvendt for et 1500 m2 stort område. 

FORDELE 

Med denne unikke løsning blev søjlerne styrket uden yderligere betonarbejde. Det blev heller ikke specielt synligt fra jorden, da det efterfølgende blev sandblæst. Vi var i stand til at levere netop den løsning, kunden havde brugt for, både hurtigt og omkostningseffektivt. Med et team af erfarne arbejdere blev reparationsarbejdet afsluttet med stor succes.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit