Fosroc

Oasis Tower, Indien

Ikonisk højhus-byggeri med blandet anvendelsesområder i Worli, Mumbai.

PROJEKT

Oasis Tower er et ikonisk højhus-byggeri med blandet anvendelsesområder i Worli, Mumbai, der skal bygges under Oasis Realty (et joint venture mellem Sahana og Oberoi Realty). Når projektet er færdigt, består projektet af to tårne hvoraf det højeste tårn er 372 meter og 85 etager og det andet tårn er 239 meter med 53 etager, med et luksushotel samt kontor- og butikslokaler. Projektet er designet af (arkitekt) KPF USA, konstruktionskonsulent LERA, USA og Entreprenør Samsung C & T, Korea.

Mange af verdens højeste varetegnsbyggeprojekter som Burj Khalifa i UAE og Petronas Tower i Malaysia blev bygget af Samsung C & T Corporation. Ved færdiggørelsen i 2016 bliver Oasis Tower den næsthøjeste bygning i Indien.

LØSNING

Fosroc’s avanceret betonlaboratorium i Ankleswar (Gujarat-staten) blev brugt ved tilpasning af produktsortimentet til at opfylde betonkravene til pladefundament, bundplader, lodrette og vandrette dele. Brugen af laboratoriet hjalp entreprenørerne til at vælge højkvalitet og holdbare betonløsninger med fleksibilitet til ændringer, så det kunne tilpasses deres behov.

Kravene til betonkvaliteten var M40 (fundament og vandrette konstruktioner) og M50 til M80 (lodrette søljer) med en fremragende indledende bearbejdelighed på over 3 timer, hvilket gør det muligt for betonen at være brugbart uden at gå på kompromis med styrke eller holdbarhed, når den hærdes. Den samlede mængde beton til fundamentet er ca. 32.000 m3 og for de lodrette og vandrette konstruktioner ca. 200.000 m3.

Fosroc udviklede PCE-baseret additiver designet specielt til dette projekt. Auramix 300 blev brugt til fundamentet og de vandrette konstruktioner og Auramix 400 som højkvalitet og højhusbygningsbeton (lodrette konstruktioner).

Kundes krav om pumpning af selvkompakterende beton i en højde på 290 m blev testet ved at gennemføre reologiegenskaber ved hjælp af Rheometer, som bestemmer betonens modstandsdygtighed til forskydning. Derudover udviklede Fosroc, for første gang i Indien, Auramix 500 til ​​M200 betonkvalitet.

Ind til videre er anvendt 690MT Auramix 300 og 780MT Auramix, da projektet stadig er under opførelse.

FORDELE

Fosroc’s løsninger inden for additiver har igen vist sig at være teknisk avancerede og alsidige, iht. at imødekomme variationer i ​​råmaterialer, og ændringer i blandedesignet for at lave betonen. Fleksibiliteten til at opfylde kundens krav har vist sig at være vellykket, samtidig med at projektets tidsplan overholdes og er omkostningseffektiv.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit