Fosroc

F1 Grand Prix Pit, Singapore

Fosroc Singapore var blandt de inviterede leverandører til at deltage i udarbejdelsen af vandtætningssystemer til F1 Grand Prix Pit.

PROJEKT

Den 350 m lange, treetagers bygning som er beliggende langs byens marina promenade, er en integreret del af banens infrastruktur. Mens bygningens stueetage efterhånden vil rumme 36 Formel 1-teamgarager til 12 hold, vil anden og tredje etage være udstyret med kontrolfaciliteter, mediecenteret, vinderpodium og et VIP-område med plads til 4.000 gæster.

Konstruktionen med en estimeret bygningsomkostning på 33 millioner dollars er designet til at være enkel, men samtidig moderne og også miljømæssig bæredygtig. 

LØSNING 

Fosroc Singapore var blandt de inviterede leverandører til at deltage i udarbejdelsen af vandtætningssystemer til denne bygning og flere løsninger er blevet udvalgt.

Vores ”Green-labeled” vandtætningsprodukter, Brushbond FLXIII, blev påført på vådområder, for at opnå en fugefri, elastisk vandtætningsmembran og Nitoproof RS som overfladebeskyttelse på betonfacaderne, som giver total modstand mod skadelig effekt fra solens infrarøde og ultraviolette stråler.

Entreprenøren har også brugt Proofex Geomembrane - membran til beskyttelse mod fugt af bygningen og Nitoproof 600 til gruber, designet til vandrette og lodrette overflader. 

FORDELE

Beskyttelsessystemerne er nemme at anvende, selv ved vanskelige udførelser, hvilket sikrer en holdbar vandtætningsfinish. Den brugervenlige udførelse betyder, at disse systemer hurtigt kan installeres med lav vedligeholdelse, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv løsning.

Fokus på bæredygtighed i lokalsamfundet gennem certificering af kvalificeret "Green Label" produktsystem.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit