Fosroc

Uddannelsescenter, Manchester City Football Club, UK

Det nye £100 mio. uddannelsescenter ved Manchester City Football Club vil blive bygget på en 80 hektar grund.

PROJEKT

Det nye £100 mio. uddannelsescenter ved Manchester City Football Club vil blive bygget på en 80 hektar grund
overfor Etihad Stadium og vil omdanne den industrielle ødemark til et akademi med 16 fodboldbaner, et stadion for ungdoms- og reserveholdskampe og en holdtræningsbygning med en kapacitet på 7.000.

LØSNING 

Ved at arbejde sammen med projektentreprenører og konsulenter identificerede Fosroc de bedste produktkombinationer, der ville give optimal ydelse i et miljø med forskellige grundgas problemer.

For at opnå en samlet gasbeskyttelsesløsning blev både Proofex Engage og Proofex 3000MR brugt i lift pits og Nitocote EP405 til pile caps og ringbjælker.

Proofex Total, en højtydende gastæt og forstærket membran blev brugt under bygningerne, siddepladserne og under den indendørs fodboldbane for at beskytte mod indtrængen af ​​eventuelle skadelige gasser.

For at opfylde kravene til brandsikkerhed blev fugerne dobbeltfuget med Flamex S og Nitoseal MS300 på alle tribuner og vægge.

Til reformering og vandtætning af swimmingpoolen blev Renderoc DS og Paveroc anvendt.

FORDELE

Fosroc leverede en samlet løsningspakke, der spændte fra gas-og vandtætning til fugemasser, grouts, gulvbelægning og betonreparationer, hvilket betød, at ingeniører, arkitekter og hovedentreprenører kun havde en leverandør - som gav dem en komplet løsning til deres projekt.

Fosroc’s professionalisme, tekniske viden og levering til dette projekt har resulteret i etablering af yderligere kontrakter, hvor mange andre entreprenører har set arbejdet i Manchester City Football Club.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit