Fosroc

Volvo fabrik, Kina

Chengdu-fabrikken med det svenske bilmærke Volvo, spiller en meget vigtig rolle for Volvo's udviklingsstrategi i Kina.

PROJEKT 

Som den første fabrik i Kina for det prestigefyldte svenske bilmærke "Volvo" spillede Chengdu Volvo-fabrikken en meget vigtig rolle i Volvo’s udviklingsstrategi i Kina.

Volvo-mærket har altid stået for sikkerhed og miljøvenlighed. Det har Volvo-fabrikken også. Klienten krævede, at fabrikken blev bygget som et sikkert, komfortabelt og sundt arbejdsmiljø af høj meget kvalitet for medarbejderne. Vi leverede industrielle gulvløsninger til klientens produktionsværksted for autodele.

LØSNING 

Nitoflor Hardtop og Lithurin 2 blev anvendt på arbejdsområderne, for at give en stærk og stødfri overfladen, da gaffeltrucks ofte kører rundt, mens de laster og losser tunge reservedele til biler.

Nitoflor Conductive, blev brugt på det elektroniske truckopladningsområde, som antistatisk forebyggelse.

Klienterne var imponerede, ikke kun med vores højkvalitetsløsninger, men også med vores tekniske support og professionelle projektledelse. Vi løste problemerne på stedet og leverede løsninger til kunderne gennem hele byggeprocessen, for at sikre høj produktkvalitet samt korrekt anvendelse. Vi opretholdte god kommunikation med klienten under hele projektet.

FORDELE 

Volvo-projektet i Chengdu vil øge indflydelsen og pålideligheden af ​​Fosroc Constructive Solutions i det sydvestlige Kina.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit