Fosroc

Wan Chai-udvikling, Hong Kong

Udførelsen af præfabrikeret nedsænket rørtunnel.

PROJEKT

Dette er en del af Wan Chai-udvikling Phase II-projektet, placeret langs den nordlige havnefront ved Hong Kong
Island. Projektet omfatter genvinding af en nedsænket rørtunnel over den eksisterende MTR Tsuen Wan Line, der skaber et bypass for trafik under vandoverfladen og en gennemgående vandpromenade I verdensklasse fra centrum til Wan Chai for borgere og turister. En af de store udfordringer for dette projekt er, at bypass-tunnelen ligger direkte oven på en eksisterende operationel MTR-linje. Eventuelle ekstra belastninger og bevægelser, som vil påvirke den eksisterende MTR-linje, ville være katastrofale. Nedborede pælevægge på begge sider af MTR-linjen, der kun var understøttet af en enkelt præfabrikeret nedsænket rørtunnelsektion, der lå over MTR-tunnelen, var efterfølgende blevet den tekniske tilgang til området.

LØSNING 

En gigantisk enkelt præfabrikeret enhed blev valgt frem for flere store enheder; Projektets tidsplan var stramt, og den krævede betonspecifikation udgjorde mange udfordringer for vores kunder, hovedentreprenøren og betonproducenten. Kunderne fandt en passende tørdok i Zhuhai tæt på Hong Kong, stor nok til at give dem mulighed for at producere den præfabrikerede sektion i ét stykke.

Betonspecifikationen krævede høj flydeevne og forholdsvis høj tidlig styrke ved anvendelse af PFA og silica fume i designblandingen, dette koblet sammen med et meget lavt vand/bindemiddelforhold, som blev påvist meget vanskeligt at opnå ved almindelige additiver. Fosroc Auracast 400 gav det bedste resultat ved vores betonkunde, og Fosroc leverede hurtigt teknisk assistance for at hjælpe kunden med at gennemføre betonforsøg inden for en meget stram projektplan. Hele enheden blev opdelt i 9 store betonstøbninger og bestod af i alt 20.000m3 beton og dimensioner på 120mx 50m x12m. Størrelsen kan sammenlignes med en fodboldbane! Dette var den største præfabrikerede sektion i Asien på det tidspunkt.

Fosroc Proofex Engage blev anbragt i bunden af ​​det præfabrikerede rørtunnel, Supercast Waterstops og Reebol blev anvendt til alle konstruktionsfuger og forskallinger. Inden den store præfabrikerede sektion skulle bugseres, blev dokvæggen fjernet, så vand kunne strømme ind i tørdokken, og den præfabrikerede tunnel derved blev flydende for transport. Den færdige sektion blev trukket af en pram fra fastlandet til Hong Kong om morgenen.

FORDELE

Fosroc’s additiver er teknisk avancerede og giver tilfredsstillende resultater især til marine og højtydende beton. Dette projekt markerede en ny side for Fosroc-additiver i Hong Kong. Fosroc’s omfattende vandtætningsløsninger og tekniske ydelser gav også vores kunder stor tilfredshed og tillid.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit