Fosroc

Wynn Palace luksushotel, Macau

Wynn Palace har et areal på 210.000 m2 og omfatter et luksushotel med 2000 værelser.

PROJEKT  

Wynn Palace luksushotel ligger på Cotai Strip, Macau. Dette projekt på USD 2,5 milliarder (MOP 20 milliarder) har et areal på 210.000 m2 og omfattede opførelsen af et luksushotel med 2000 hotelværelser, et fælles område omfattende spille- og spisefaciliteter, shopping, konferencefaciliteter, en natklub og talrige specialattraktioner.

Da projektet er bygget på genvindingsareal, krævede det en vandtætningsmembran med gasbeskyttelsesegenskaber under niveau Projektet havde en stram tidsplan, og klienten havde bekymringer for at installation af det valgte membransystem skulle finde sted i regntiden. Klienten var også på udkig efter en leverandør, der kan levere en komplet løsning under niveau, herunder vandtætning af fuger, pile caps og pælehoveder.

LØSNING

Fosroc arbejdede tæt sammen med entreprenør og designer for at levere de bedste systemløsninger til dette vanskelige projekt.

Fosroc’s evne til at yde professionel hjælp på stedet, give praktiske råd og hurtige løsninger ved problemer var nøglefaktorer for projektteamet for at vinde dette projekt.

Proofex Engage, en vandtætningsmembran med mekanisk vedhæftning blev valgt, da den var bedst egnet til at blive anvendt i genvindingsområdet, hvor jordsætningen var alvorlig, da membranen mekanisk støbes i kældergulvoverfladen.

Fosroc Polyurea WCS, en hurtighærdende polyureanmembran, blev valgt som forsegling af Proofex Engage enderne og rundt om pælehovederne. Den hurtige hærdetid for Fosroc Polyurea WCS gjorde det muligt at Proofex Engage-systemet var upåvirket af vådt vejr umiddelbart efter påføring, hvilket muliggjorde hurtig installation.

Proofex 3000MR blev valgt til kældervæggene, som også gav gasbeskyttelse (beskyttelse af Proofex Sheetdrain 80 før genopfyldning). Supercast PVC-profiler og Supercast SW kvældende vandtætningsstrimler blev anvendt i alle fuger til en komplet kælderbeskyttelsesløsning. 

FORDELE

Proofex Engage-systemet har vist sig at være ekstremt alsidig til at imødekomme det våde vejr. Den hurtige og enkle installation har faktisk resulteret i tidsbesparelser og byggeprojektet kunne fremrykkes.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit