Fosroc

YASREF, Saudi Arabien

Yanbu Aramco Sinopec Refining Company (YASREF) er et joint venture mellem Saudi Aramco og China Petrochemical Corporations (Sinopec).

PROJEKT 

Yanbu Aramco Sinopec Refining Company (YASREF) er et joint venture mellem Saudi Aramco og China Petrochemical Corporations (Sinopec).

Det er et raffinaderi i verdensklasse, der dækker omkring 5.2 millioner kvadratmeter i Yanbu Industrial City, og betragtes som et nøgleprojekt for Yanbus fremtid.

YASREF bruger 400.000 tønder pr. dag (bdp) af arabisk tung råolie til at producere førsteklasses transportbrændstoffer såvel som værdifulde raffinerede produkter til både internationale og nationale markeder. Produktionerne omfatter 90.000 bhp benzin, 263.000 bhd ultralav svovldiesel, 6.300 tons pr. dag (MTD) af koks og 1.200 MTD svovl.

Det var planlagt færdigt til produktion i 3. kvartal 2014.

Tecnicas Reunidas var på udkig efter et firma, der kunne tilbyde et egnet understøbningssystem, der skulle lægges under glideskoene U-0011 til kompressorer K-0002/3/4/5, som var holdbart, troværdig og som havde den nødvendige tekniske dokumentation og site support. Dimensionerne på glideskoene var 7.33 m x 4 m med en tykkelse på 22 mm, hvilket gjorde opgaven udfordrende på grund af glideskoenes størrelse og manglende hældningshuller på glidefladen.

LØSNING

Fosroc har introduceret de rigtige løsninger i hele projektets udførelsesperiode, hvoraf den ene var en opløsningsfri epoxybaseret grout - Conbextra EP150 - for at opfylde den nødvendige forlængelse af udstøbningstid, store volumenstørrelse og de høje udendørs temperaturer i Saudi Arabien.

Der blev udført en omfattende sitesupport, og der blev udarbejdet detaljerede metoder for at sikre korrekt anvendelse af produktet, der leverede op til kundernes krav.

Forskalling blev konstrueret til at være lækagesikker, og et tragtsystem blev brugt for at opnå hydrostatisk tryk for at opnå øget tværflyd af grouten på grund af manglende hældningshuller.

Hulrummene blev fyldt af tyngdekraften pga. af den kontinuerlige flydeevne i grouten. Desuden blev grouten hældt på en sådan måde for at, undgå indkapsling af luft og sørge for et yderst effektivt bæreareal (EBA) og kontrakt med overflade​​pladen, for at overholde ASTM C1339096a. 

FORDELE

Klienten har valgt Fosroc’s epoxy mørtel, da det gav længere bearbejdelighed, der muliggjorde udførelsen inden for åbentiden. Med produktet fulgte omfattende site support og tilsyn.

Fosroc’s løsning leverede det rigtige produkt, som kunne modstå høj dynamisk belastning, og som havde fremragende flydeegenskaber, der kunne klare bekymringen for de laterale bevægelser der opstod på grund af reparationsområdets størrelse og manglende hældningshullerne. Dette var i tillæg til den hurtige styrkeforøgelse, som reducerede nedetiden i produktionen. Høj kemikalieresistent, høj træk- og bøjningsstyrke, såvel som høj EBA-procentsats.

Produktegenskaber, kombineret med support og uddannelse for at undgå alle problemer på stedet der kunne forsinke arbejdet, blev anerkendt og værdsat af kunden.

Download referencer

Download

Online brochurer

Leverer kvalitetsprodukter worldwide

Kontakt

Uanset din forespørgsel vil vi gerne høre fra dig.

Produkt datablade

Vælg land for at downloade datablad

Produkt sikkerhedsdatablade

Vælg land for at downloade sikkerhedsdatablad

${ activeProduct.name }

${ activeProduct.quickViewModal.introduction }

${ feature.name }

${ activeProduct.name }

Vælg en mappe

Opret ny mappe

${ activeProduct.name }

Flyt favorit